Mănăstirea Stipoc (Schitul Sfântul Atanasie) este situată pe Grindul Stipoc, la jumătatea distanței dintre localitatiile Chilia și Mila 23.  Lăcașul de cult este un schit de călugări de rit vechi orthodox, populat de 9 călugări, ce își duc viața în rugăciune, printre stuf și păsări sălbatice. Deși sărbătoresc pe stilul vechi iulian, slujbele sunt ținute în limba română, nu în limba slavă.

Când pășești în curtea mănăstirii, ești întâmpinat de o mulțime de flori, de toate culorile, îndeosebi trandafiri, care te încântă cu parfumul lor. De o frumusețe aparte, bisericuța, lucrată în lemn atât la exterior cât și la interior, a fost construită relativ recent, în  urmă cu 15 ani. În construcția mănăstirii au fost incluse și  câteva chilii ale călugărilor ce locuiesc aici, trapeza mănăstirii (locul unde se ia masa) și o grădină cu seră.

Un mic paradis în mijlocul apelor, schitul oferă și posibilități de cazare celor ce doresc să se bucure pentru câteva zile de liniștea și frumusețea acestui loc.